Coverme logo

CoverMy EV

Om oss

Det er ulogisk at forsikringen bilr billigere når man blir ringt opp  av en godt betalt forsikringskonsulent. Når du gjør jobben selv burde prisen bli lavere.

Hvorfor er det nødvendig å kombinere flere forsikringer for å få den beste prisen? Vi tenker annerledes. Dersom vi kan tilby de beste prisene på de forsikringene som kunden vil ha, vil kunden selv velge de beste tilbudene fra oss.

Burde en bil som har avanserte sikkerhetsfunksjoner og som kan dokumentere færre skader premieres? Vi mener JA. Derfor anerkjenner vi dette og tilbyr alle elbiler med aktive sikkerhetssystemer en forsikringsrabatt på kr 250,-.

Disse og mange flere spørsmål og svar er drivkraften bak CoverMyEV og CoverMe AS. 

Det er trygt å velge vår løsning. Vi har valgt If forsikring som forsikringsgiver.

CoverMe AS

Kjell-Arne Wold

Jobbet for Tesla i årene 2010 til 2017, og var en av nøkkelpersonene bak Tesla sin suksess i Norden. Erfaring fra salg, markedsføring og forretningsutvikling med sterkt fokus på kundebehandling og ambassadørskap.

Christian Beck

Har mer enn 10 års erfaring fra bankvirksomhet med spesialisering mot bilbransjen. Hovedansvarlig mot Tesla gjennom hans roller i DNB og Santander. Sterk finansiell forståelse og lang erfaring fra salg, markedsføring, opplæring og forretningsutvikling.

Ona Chen

Har mer enn 14 års erfaring i økonomi innenfor lønn og regnskap, fra både offentlig og privat sektor.

Robin Alexander Wold

Har drevet med gründervirksomhet og har over 30 års erfaring fra salg, ledelse, forretningsutvikling og strategigjennomføring. Han har hatt nøkkelroller i ledende selskaper nasjonalt og internasjonalt.